Ett sista inlägg! Adam Tensta

Något viktigt som måste sägas är att: Adam Tensta är troligen det bästa som har hänt svensk hiphop sedan Latin Kings första hit! Skivan äger och mosar lirare som Mange Schmidt, Snook och Ken, som egentligen inte ens bör jämföras med riktig hiphop.
Med undantag för några låtar från Ison och fille, har jag inte hört så unik svensk hiphop med sådan hög kvalitet sedan Thomas Rusiak (som för övrigt smutskastar sitt namn genom att jobba med Mange Schmidt).
Skivan "Its a Tensta Thing" är en frälsning! Bortsätt från namnet (Tensta) skulle jag aldrig kunnat gissa att det handlar om svensk hiphop. Detta är för bra!


Hans senaste hit! My cool!


Nya bloggens adress är: meverest.blogg.se

Kolla in min och Hans nya blogg, meverest.blogg.se!


image126


Nedläggning (tillsvidare)

Här med lägga jag ner denna blogg (under en viss tid iallafall).
Men jag och Hans ska starta en ny tillsammans. Den ska vara helt tillägnad vår resa till Mount Everest och vi ska så gått som det går, försöka hålla sidan uppdaterad trots bristen på Internet på de höga höjderna.

Bloggen kommer att finnas inom kort, och som siste inlägg länkar jag upp sidan på denna blogg.


Ha de gött, i vött och törrt


Lussebullsbak + Zäta (Jay-Zäta alltså)

Bakade lussebullar idag. De vart asagoda! Lite tråkigt var att extra sockret (halv dl) jag lade i inte märktes alls. Aja, mest stolt vart jag över min elefant och mitt A, riktigt fina! Försökte mig på en hund, men allt jäsande förstörde den!

Borde pluggat massor idag men men...får ta igen imorrn!

Bästa låten just nu (förutom Kate Nash - Foundation): Jay- Z - Blue magic. Låten är till filmen American gangster och finns i albumet med samma namn. Antar att Jay z  tyckte att filmen var bra.



Ricky rejvar

Det finns bara två typer av reaktioner på denna film. Antingen säger man något i stil med: mmm...ooookej, kul. Eller så gapskrattar man så mycket att man får kramper i magen, beroende vilken typ av humor man har.
Avgör själv! Kommentera gärna!



RSS 2.0