Sjuk(t)

40 grader feber är inte kul, det fick jag erfara igår. Men idag är det mycket bättre knappt någon feber alls, orkade till och med gå till skolan!
Något annat som är sjukt (förutom jag alltså) är ett tv-program som visas på Animal planet. Programmet går ut på att en snubbe åker runt i olika delar av världen och fotograferar vilda djur. Låter inte så kul eller sjukt men den här snubben är lite speciell, han tar sina foton a la Steve Irwin*-style. Såg ett inslag där han skulle fota en pytonorm, ormen sprutade gift i hans ansikte två gånger och snubben gav sig inte. Han tog sina bilder sedan, istället för att gå därifrån ville han ta upp ormen och flytta den några meter..helt irrationellt och onödigt! Efter det går han in i jeapen och lägger vatten i ögonen och klappar sin 1,5 meterlånga-50kg-ödla. Dock hade han solglasögon men ändå...vilken idiot! Ska försöka hitta klippet på youtube sen.

*Steve Irvin var (för er som inte vet) en väldigt känd och galen australiensare som gillade att brottas med krokodiler och andra djur, så länge de var livsfarliga. Han pratade typ såhär: WÅW look at the Kråck!! Its Beautiful!!! Efter att han sa så brukade han hoppa på den och brottas med den.

Nu kommer en rolig film! Asskön! Herråå!


Kommentarer
Postat av: Nikola

Hhahah, cute cats =)

2007-11-24 @ 18:29:53
Postat av: elin

gå på http://designadinblogg.blogg.se
där har jag fått hjälp att fixa... eller han har texter och bilder där han förklarar hur man går till väga sedan gör man det själv

2007-11-28 @ 20:40:59
URL: http://prinsipesans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0